Inga produkter i varukorgen

Kontakta oss: 0472 - 166 30

Kallavfettning Prewash-T 1 lit

Artikelnr 3010590

Till skillnad från traditionell kallavfettning är Prewash-T Extreme Nano-Tech en förtvätt i geléform med partiklar i nanostorlek som verkar på molekylnivå. De rengör på djupet och ger ytan ökad glans och hållbarhet.


Beskrivning

Till skillnad från traditionell kallavfettning är Prewash-T Extreme Nano-Tech en förtvätt i geléform med partiklar i nanostorlek som verkar på molekylnivå. De rengör på djupet och ger ytan ökad glans och hållbarhet. Prewash-T löser effektivt salt, tjära och annan svår smuts före biltvätt. Geléformen gör att den hänger kvar och bearbetar ytan utan att rinna av eller avdunsta.

Användningsområde
Spruta avfettningen på torr bil, nerifrån och upp till fönstren. Den kan sitta på en längre tid utan att skada lacken, så länge den inte torkar in. Undvik att spraya på gummi. Spola (helst) med högtryckstvätt och ljummet vatten, nerifrån och upp. Spola en del av bilen åt gången. Iakttag försiktighet vid bättringslackerade ytor. Använd ej i starkt solsken eller på varm bil. Avfettningsmedlet spädes ej.

Om du har torra, lätta partiklar som damm, vägdamm, pollen och sot på lacken (t ex under den varma årstiden) ska du välja en miljöavfettning istället för kallavfettning.

Specifikation

EAN-nummer 7314890002604
Förpackning Pumpspray
Volym 1000 ml
Antal i innerlåda 6 st
Mått 90 x 290 x 90
Antal i ytterlåda 0 st
Avfettningstyp Kallavfettning

Frågor om produkten?

Har du några tankar eller funderingar kring just denna produkten får du mer än gärna fråga. Fyll i dina kontaktuppgifter och dina frågor här så återkommer vi så snabbt vi kan. 

 

Läs mer om varumärket här.

Kontakta oss - Vi hjälper dig!

Kundjänst: 0472 - 166 30
Växel: 0472 - 166 00
Måndag - fredag
kl: 08:00-11:30 & 13:00-16:00

Är du inte kund hos oss?

Vill du ha denna produkten på din hylla? Kontakta vår kundtjänst på kundtjanst@hallmiba.com för att blir kund hos oss.


Välkommen till Hall Miba.