Inga produkter i varukorgen

Kontakta oss: 0472 - 166 30

 

Turtle Wax

Turtle Wax är ett komplett bilvårdsvarumärke med allt från svampar, microfiberdukar och tillbehör till avfettningsmedel, schampo, vax samt ett brett utbud av specialprodukter för privatpersoner. Utöver det erbjuder vi produkter, både kem och maskiner för professionella användare. SEAB har jobbat med Turtle wax sedan 60-talet och vi i Sverige var första land utanför USA att sälja produkterna.

Turtle Wax har en lång och gedigen historik som många har starka relationer till. Varumärkeskännedomen är därmed hög, i nivå med Volvo och IKEA. Vi i Sverige var första land utanför USA att sälja Turtle Wax produkter. Något som grundade sig i en nära relation med varumärkets grundare, Ben Hirsch. Bolaget är idag en global aktör som drivs av tredje generation med bas i Chicago.

På Turtle Wax forsknings- och utvecklingsanläggning har passionerade forskare fortsatt att utveckla de mest innovativa lösningar för våra konsumenters föränderliga behov. Med 70 år av expertis levererar Turtle Wax sina produkter till över 90 länder över hela världen. Även på sociala medier är vi bransch-ledande, där delar vi vår passion med våra följare. Följ vår passion för bilvård på Facebook, Twitter, Instagram och YouTube. Se bl. a. Tips & Tricks, från Turtle Wax Shine Squad, och bakom kulissernamaterial på våra nya produkter för 2018.

Alla produkter från turtle wax