Inga produkter i varukorgen

Kontakta oss: 0472 - 166 30

Varför ska du välja

tändstift från Grimsholm?

NYHET Tändstift från Grimsholm

Grimsholm har precis släppt ett helt nytt sortiment av tändstift inom fritidssegmentet. Tändstiften passar alla olika typer av maskiner som gräsklipparen och motorsågen för att nämna några men det finns även tändstift till mindre fordon som moped och traktor bland annat. Vi har tagit in sju av dem i vårt sortiment. Då Grimsholm gör all sin testning i Sverige, Falkenberg för att vara exakt så är deras produkter anpassade för det nordiska och europeiska klimat. De har såklart en testad driftsäkerhet för just det klimat vi har här i Sverige och Europa.  Med deras goda ledningsförmåga och slitstarka material är dessa ett bra val både för dig och dina kunder. Deras slitstyrka grundar sig i hög densitet och ledningsförmågans fördelar ligger i kontaktpulvret av koppar.

Dessa tändstift passar bland annat till din motorcykel, moped och traktor, men även till gräsklipparen, snöslungan, motorsågen eller trimmern. Det framgår tydligt på förpackningen vilken typ av maskin just det specifika tändstiftet passar till. Detta gör det enkelt att hjälpa din kund att köpa rätt tändstift till just sitt behov.

Dessa tändstift kommer i en smidig förpackning som pinpack. Detta gör att tändstiften från Grimsholm är superenkla att exponera i din butik. Du hänger dem smidigt på dina redan befintliga spjut.

Grimsholms tändstift har en lång livslängd och ger hela 3 års garanti enligt deras garantisystem. Läs mer om det här. Anledningen till att de kan ge så lång garanti är tack vare nickel och kopparelektroder som finns inne i tändstiftet.

Med sin smidiga förpackning och många fördelar när det kommer till användning vill vi tipsa om dessa tändstift från Grimsholm till dig och din butik.