Inga produkter i varukorgen

Kontakta oss: 0472 - 166 30

Tudor

Exide Technologies finns i mer än 80 länder och är en av världens största tillverkare och återvinnare av bly-syrabatterier. Exides fyra globala företagsgrupper – Transportation Americas, Transportation Europe and Rest of World, Industrial Energy Americas and Industrial Energy Europe and Rest of World – tillhandahåller ett omfattande utbud av produkter för lagring av elektrisk energi och tjänster för industri- och transportsektorerna

Efter så många år i branschen, kan vi säga att det är få – om någon – som har mer erfarenhet av att tillverka batterier än vad vi har. Med ett arv som sträcker sig ända tillbaka till 1888 och vår grundare W.W. Gibbs har vi under alla år konstruerat batterier av högsta kvalitet.

Som en av världens största batteriproducenter levererar vi både originalbatterier (OE) samt produkter till eftermarknaden (AM). Genom våra olika varumärken har vi idag batterier till nästan alla typer av fordon och installationer: bilar, båtar, motorcyklar, lastbilar, bussar, nödström, kraftverk, telekommunikation, gaffeltruckar, rengöringsmaskiner och mycket, mycket annat.

Alla produkter från Tudor