Inga produkter i varukorgen

Kontakta oss: 0472 - 166 30

Övrig information

Här har vi samlat övrig information som är bra både för dig som redan är kund hos oss, men även för dig som förhoppningsvis vill blir kund. Vi har bland annat viktiga dokument som EU ställer krav på, info om smidig betallösning via autogiro eller om en produkt har blivit återkallad av någon anledning.

Om du tycker att vi borde ha ytterligare/annan information så vill vi gärna veta det. Skicka iväg ett mail med dina önskemål eller funderingar så lovar vi att göra vårt bästa för att uppfylla dem.

EU-Declaration of conformity

Här hittar du intyg om konstruktion och tillverkning enligt EU-regler.

LÄS MER

Autogiro

Här hittar du information om autogiro, hur det fungerar och om det passar dig.

LÄS MER

Övriga frågor?

Har du några frågor eller funderingar till oss, tveka inte att höra av dig. 

KONTAKTA OSS


 

Växjö 2024-02-23


Hall Miba AB flyttar huvudkontoret till Växjö!


Den 1 mars 2024 flyttar vi vårt huvudkontor till Växjö. Flytten innebär att bolagets 14 tjänstemän byter arbetsort från Alvesta till Växjö. Bolagets lager och logistik berörs inte av flytten utan kommer fortsatt att vara kvar på Forsdalavägen i Alvesta.
”I samband med ett utgående hyresavtal har vi sett över våra nuvarande lokaler och kan konstatera att de inte är dimensionerade för våra behov. Vi har vägt olika alternativ där målet har varit att tillgodose att våra medarbetare erbjuds rätt förutsättningar av en attraktiv och ändamålsenlig arbetsplats. Vi landade i att flytta till en fräsch och modern miljö i centrala Växjö där vi nu får en lokal som är anpassad både för dagens verksamhet samtidigt som det också finns möjligheter för expansion”, säger Niclas Henriksson, VD Hall Miba AB.
Flytten innebär inga övriga praktiska förändringar, men vi ber er vänligen notera att vår post- och besöksadress ändras, se nedan.
Kontaktuppgifter per 1 mars 2024


Huvudkontor                     Lager/logistik
Hall Miba AB                 Forsdalavägen 2, Alvesta
Västergatan 7
352 31 VÄXJÖ
TELE 0472-166 00


Varmt välkomna att besöka oss i Växjö framöver!
Hälsar Hall Miba-gänget
____________________________________________________

Frågor besvaras av;
Niclas Henriksson, VD Hall Miba AB, tfn 072-144 82 86