Inga produkter i varukorgen

Kontakta oss: 0472 - 166 30

Om oss

Hall Miba är grossisten som funnits på marknaden i över 150 år. Vårt huvudkontor ligger i centrala Växjö och lagret i Alvesta. 

Hall Miba levererar non-food produkter till ett par tusen bensinstationer och dagligvaruhandlare i hela Skandinavien. På lagret finns över 2500 olika artiklar inom alltifrån hushåll och kontor till friluftsliv och lek. En av våra största produktgrupper är bilvård, som innehåller en mängd produkter från flera välkända varumärken. Dessutom använder stora delar av Sveriges befolkning spolarvätska från Hall Miba.

Vår historia sträcker sig långt bak i tiden till järnhandlaren August Hall, som år 1863 grundande det som idag är Hall Miba. Trots att sortimentet har ändrats från tvättbaljor och kättingar till motorolja och solstolar, har företagets uppgift bestått, att förse kunderna med produkter som fyller deras behov.

Organisationen är tight och tack vare vår småskalighet har de personliga relationerna med kunderna behållits. På Hall Miba är ingenting omöjligt och det mesta går att lösa. Flexibilitet och kundnöjdhet är två av våra viktigaste grundstenar‚ som lett oss till stor framgång.

150 år av företagande kräver ständig utveckling och förnyelse. Vi arbetar aktivt med att utveckla vårat sortiment. Research och mässor är en naturlig del i företaget och jakten på nästa storsäljare pågår ständigt. Tack vare god kännedom och lång erfarenhet är känslan för branschen optimal, vilket ofta resulterar i träffsäkra och unika produkter.

Med historien i ryggen och ögonen framåt vill vi fortsätta vara en nytänkande och stabil aktör i branschen. Målet är som alltid, att erbjuda prisvärda produkter till kunden när de behövs som mest.

Vår personal

Här hittar du oss som jobbar på Hall Miba.

Till vår personal

Vår historia

Här kan du läsa mer om vår 150 år långa historia. 

Till vår historia

Vår kundtjänst

Här kan du kontakta kuntjänst om du har några frågor. 

Till vår kundtjänst

Kontakta oss - Vi hjälper dig!

Kontakt

Mail: kundtjanst@hallmiba.com 

Telefon: 0472-166 00 

 

Måndag - fredag 

kl 08:00 - 11:30 

kl 13:00 - 16:00

Adress                       

Huvudkontor              Lager & logistikenhet  

Hall Miba AB              Forsdalavägen 2 Alvesta 

Västergatan 7  

SE-352 31 Växjö