Inga produkter i varukorgen

Kontakta oss: 0472 - 166 30

Spolarvätska

Spolarvätskan är vår bästa vän när det kommer till en behaglig och bekymmersfri resa med bra sikt. Spolarvätska innehåller etanol eller isopropanol. Spolarvätska finns som både koncentrat och färdigblandad men fyller samma funktion. Skillnaden är att den färdigblandade kan hällas direkt i bilens tank för spolarvätska medan den koncentrerade behövs blandas med vatten.

 

Den färdigblandade passar bra för den som är på språng och den kan användas direkt på ett smidigt och enkelt sätt. Den kostar lite mer per liter men bekvämligheten att den går att använda direkt gör att det är ett smidigt val.

Den koncentrerade varianten är billigare per liter men kräver att du blandar ut den med vatten. Det smidiga med att blanda själv är att du då kan göra den svagare eller starkare beroende på vilket temperatur det är ute.

Det finns även en sommarspolarvätska som är det bästa valet under sommarhalvåret, då du inte behöver frysskyddet som finns i den traditionella spolarvätskan. Sommarspolarvätskan är effektiv mot trafikfilm och olja, men framför allt insekter. Dessutom har den en mer behaglig doft.

Spolarvätska finns i olika storlekar och typer av förpackningar. Vi har spolarvätska i dunk, fat, flaska och påse. Faten ligger på 200 liter, dunkar ligger på 25 liter eller 4 liter. Vi har även 1-litersflaskor och 3-literspåse eller "pouch" som det också heter.